Da ville jeg henge ut, noen ganger i opptil tjue minutter

Opp ned

canada goose salg Gravity inversjon, eller henger ut, opp ned, har vrt en mte for meg for mange r n. Det hele begynte med lre Canada Goose Jacket Outback UK tidlig p 1970-tallet. Hippokrates, far til moderne medisin, visste alt om fordelene ved invertere ryggraden; han hengte pasienter fra stige rungs p tau tilbake i antikken. canada goose salg

canada goose norge forhandler Etter fint f balansen min for denne headstanden ble jeg fortalt av en kiropraktor ikke gjre det, da x-strler viste at jeg hadde en whiplash i min fortid som gjorde noen skade p halsen min siden. Dette var ikke noe bra for meg, lenger. Hva gjre? Jeg brukte skulderstativet i stedet for en rrekke som en erstatning, men da, i 1983, kjpte jeg min egen hytte og et stykke land i skogen og la merke til at bjelkene som sttter verandaen min, lett kunne sttte meg ogs; du gjettet det, opp ned! canada goose norge forhandler

canada goose outlet norge Min tyngdekraften inversjon enheten var enkel, r og veldig billig, men viste seg vre et problem komme inn p. Jeg bundet to tau sirkler av de store horisontale bjelkene for at fttene skulle g inn, og da stod de p en hy hakkestokk, slik at jeg kunne trekke meg opp til strlen og holde fast med den ene hnden, mens den andre hnden forskte raskt for f arbeidet mitt opp gjennom tauets sirkel whew!!! Etter endelig komme inn i denne grunnleggende sele, la jeg meg sakte omvendt ved senke kroppen min ned og holde et tau festet med knuter. Da ville jeg henge ut, noen ganger i opptil tjue minutter. Jeg ville vre s avslappet at jeg nesten sovnet en gang. Det var ikke s lett trekke meg opp med disse tauknottene! Og stresset med holde kroppsvekten min med en hnd, mens jeg raskt prvde f min darn tykk arbeidstopp, startet ut av tauets sirkel, gjorde denne form for yoga til en ekte stress. Det m vre en bedre mte! canada goose outlet norge

canada goose jakke Det var. Det kom inn i mitt liv mye senere, i 2006, som inversjonstabellen canada goose stockists uk Min romkamerat og jeg skjedde kjpe en p salg hos K Mart for rundt $ 120. Det hadde meg av og hengende igjen. Alt du gjr er bare trekke armene dine over hodet og canada goose outlet lene deg tilbake p dette apparatet. Jeg sverger mitt hr vokser, raskere fra den kte blodstrmmen til hodebunnen og hjernen min. Og snakk om slappe av! Nr du blir vant til denne enheten og lrer g ut i hver kroppsdel ??mens du slapper av i passerende minutter, finner du dette for vre veldig kul og veldig meditativ. Men som noe annet, tar denne enheten daglig praksis mle resultater. Nr vi blir eldre, kolliderer vre spines sakte. Det er derfor virkelig gamle ser s sm ut. Ved reversere regelmessig, kan du reversere dette aldringsproblemet; Du vil st rett og g hyt mens du blir eldre. canada goose jakke

canada goose norge Moren min fortalte meg alltid g som jeg var en marionett p en streng som holdt meg rett opp og hy. Hun var i hren i andre verdenskrig, s jeg visste at hun forsto skriket, og verdien av stende hye stikkontakt med en straight ryggsyle umiddelbart. Ryggsylen er livets tre i vr kropp, periode. Alle yogier vet at dette er hvor den hellige Kundalini-energien er lagret, og vil en dag begynne klatre fra basen av ryggraden opp kolonnen til pinealkirtelen i hjernen. Denne kanalen m vre rett. Ingen liker se hunched over deprimerte patetiske mennesker. St opp rett mens du gr gjennom det virkelige livet; det inspirerer andre og du fler deg bedre om deg selv. Hvis du trenger hjelp med gjre dette, kan du vurdere henge ut, opp ned for en stund. Han bor p en grd med utsikt over Colville, WA med sine tre katter Baba, Maya og Olive. Han har nettopp lansert en annen bok av poesi, basert p sin sangtekst, og har en CD med originale sanger som er planlagt til utgivelse i mai 2011. Disse sangene p tre tir er ment https://www.canada-goose-jakker.com flge begge bkene. Sjekk ogs Rob blogg p hjemmesiden til hans nettside canada goose norge.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *